Selamat Datang : Welcome

Selamat datang ke penginapan kami. Semoga kehadiran tuan memberi rahmat kepada kita semua.
Welcome to our humble homestay. May your stay be a blessing for all of us.

Sunday, November 22, 2009

Homestay Taman Sri Pulai
@ Rumah luas 3 bilik (Spacious 3BR house)
  • semua bilik katil kelamin (rooms with double bed)
  • semua bilik dengan kipas, meja & almari (rooms with fan, table, power points & wardrobe)
 @ 5-10 mins to UTM & Taman U - Jusco, Giant, Banks (Maybank, Bank Rakyat, CIMB, Muamalat), Post Office etc.
@ Kejiranan Mesra (Friendly Neighbourhood)

@ Berhampiran (berjalan dalam 3-5 minit) dengan masjid, sekolah, pasar tani dan kedai (Walking distance 3-5 minutes to mosque, school, week market, & shop) 
@ Parking berbumbung untuk 2 kereta (Covered parking for 2 cars)

@ TV, Mesin Basuh, Dapur, Peti Sejuk, iron & board dll. (TV, Washing machine, Stove, Refrigerator, iron & board, etc.)



@ RM150/=sehari (RM 150/= day) (Discount rate 10-20% for longer stay).
UTM students with matrix card RM 125/day.
 Sewaan satu bilik RM55/=bergantung (spt kekosongan, sama jantina dll.) Room rate RM 55/day (depends on availability & same gender for tenants). UTM students with matrix card RM 40/day.
    Hubungi (contact) : 019-7971466; 07-5599082 (Anis)

    15 comments:

    1. excellent accommodation value for money

      ReplyDelete
    2. Rumah luas dan kemudahan yang baik. Boleh muat 20 orang lak tu.

      ReplyDelete
    3. aku ingat budget punyer, tapi orrite la. semua kemudahan ada....
      nanti say rekomen org lain kot kakak boleh beri diskaun kat saya?
      zaki ampang

      ReplyDelete
    4. salam...

      saya nak tanye, kalau saya nk tempah 1 rumah di buln 12 nanti, macamane nk kira rate dia ye? saya bercadang untuk menginap selama 3 hari 2 malam...dan boleh saya tau alamat homestay ni? terima kasih

      hidayah

      ReplyDelete
    5. satu rumah sehari 150rm sehari. 2 hari (2 mlm 3 hari) kira rm 280.
      alat 81 jln bati 5 tmn sri pulai

      ReplyDelete
    6. alamat 81 jalan batai 5 taman sri pulai

      ReplyDelete
    7. salam.. sy nk tnye kalau sy nk sewa 3 hari 2 mlm pd 25, 26,27 sept 2010 nie masih boleh ke?? berape ye??

      ReplyDelete
    8. Salam, Raya nie 11hb dan 12hb ada kekosongan tak?
      kami dari KL nak sewa...

      Jamil

      ReplyDelete
    9. slm pn.anis..sy nk booking 3hb sept lepas raya ni ada kosong lg ke pn?

      ReplyDelete
    10. Salam, 22hb Sept-26 Sept ni kosong ke?

      ReplyDelete
    11. salam,nk tanya,lau nk sewa utk 3 hari 2 mlm pada 25,26,dan 27 hb 10 2011 ni available lg tak?berape totalnye ye?mintak balas segera.

      ReplyDelete
    12. salam,kalau saya nk stay dr 8 july(check in ptg) hingga 13 july 2012 ni kira mcm mane ye?

      ReplyDelete
    13. Salam.. Klu nak sewa dlm 3-6 bulan boleh? Start januari 2015.. Sbb rumah nak buat renovation.. Rumah saya dekat batai 3 je

      ReplyDelete